Migrän och lite tårta

Gårdagen bestod av jobb, en luleåresa och migrän, inte så överraskande nog. Verkar ha kommit tillbaka big time och för att stanna. Lyckas lixom inte vara nog duktig för att undvika den, som man kan göra om man har lite tur också (inte för sena nätter, regelbunda mattider, dricka mycket vatten, vara lite försiktig med att kisa i sol, inte vistas bland för starka dofter, osv.)

Men när man lixom känner att migränen håller på att försvinna så är det som om man får ett rus i kroppen, kan dock bero på all koffein som är i tabletterna jag tar, men ändå. Ruset får en verkligen att vilja leva livet just där och då, för det känns som om man vaknat upp från att ha legat i koma (inte för att jag vet hur det känns, men man inbillar sig) och nu har missat hur mycket som helst.
Det är då man inser hur många småsaker man går runt och tänker på helt i onödan, eller hur mycket det finns man skulle vilja göra.
Synd bara att det där ruset ungefär sitter kvar i några minuter till en timme, och sen är man vanlig igen och undrar vad det var för migrän man egentligen klagade på.

Idag så fyller mamma & Ulrika år, många grattis på eran dag! Hoppas den blir jättefin. Det vaknas alltså lite tårtätande innan jag ska till jobbet.. känns bra att ladda upp dagen så. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0