Att packa eller att inte packa, det är frågan.

Förr när man var mindre var det då rätt så roligt att packa (iaf för mig) men nu suger det verkligen. Till underkläderna går det bra, men sen så tar det slut med kreativitet om vad man ska ha med sig.

image13


Söndagar

Jag hatar dem. De är alltid (okej, iaf 75 %) deppiga. Jag pratar förstås om söndagarna. Trist väder, inget bra på tv förutom på kvällen, ingen rolig inne på msn, ångest (vissa gånger) över helgen eller annat som bara dyker upp på söndagar. Söndag är depp-dagen nr 1.

image10

Tankar.

Jag är en grubblare eller tänkare, eller vad man nu kan kalla det. Jag tänker ofta och mycket men jag vet inte om jag riktigt tycker om det. Det gör allt bara så jobbigt och komplicerat. Tänk vad skönt att bara kunna ta dagen och livet som det kommer och tänka väl när något nu händer istället. Så skönt att inte behöva tänka och gå igenom allt innan och efter något hänt. Helt underbart att kunna leva i nuet istället!


:-)

:-)

Grymt sugen

på kycklingfile och ris, väldigt olikt mig dock, tror att Jenny har smittat mig med detta kycklingbegär och Emelie med sin himla Satay mo tjosan. :-)

Idag blir det nog att fara till Luleå och se bio och äta något gott, hoppas jag då på!


RSS 2.0