Jultider

Så vad har hänt sedan sist?

Hoppar runt (bokstavligt) och donar och fixar med lite julbestyr. Äntligen klar med klapparna, -drar lättnadens suck-! Har fyllt 22 också. Är klar med några kurser likaså.

Också har vi ju fått lite besök från Väsby, mys!

Hoppas Ni får en fin jul!

 


Lucia

Vaknade vid halv åtta imorse, och sprang (läs:ålade) mig fram för att trycka på första bästa kanal med lucia. Kände att jag var i desperat behov av att känna den där julstämningen, för ute fanns det bara regn och slask.
Mysig morgon med frukost i sängen, ja ibland får man lyxa till det allt.

Sen så haltade jag mig ut med Aggus (kärt barn/hund har många namn) innan jag hade en träff med Jenny. Det var lika härligt som alltid att ta igen en massa prat, då vi inte setts på ett bra tag. Sen var vi ju tvungen att småfira att vi båda fyller år denna vecka!

Efter jag hängt en stund på vårdcentralen (det visade sig bara vara en fraktur i foten), så invigde jag mullbärste med Robin, en annan nära vän som jag träffar alldeles för sällan. Hängde med honom och klappade på en lurvig kanin tills jag kände av astman och var tvungen att fara o shoppa lite mumsigt fika till morgondagen.

Ikväll har jag gjort tårta, städat och sådant som sig bör. Fick sedan en överraskning hängandes på dörrhandtaget i form av en påse fylld med sånnadär läckra ballongfigurer som Robin är himla bra på, och ett brev. Tack du! :)

Hoppas ni haft en fin lucia!


Måndag

Hänger i kartongen och surfar lite på the wild web som de unga säger, eller är de dem äldre? Har datorn i knät för att värma upp benen efter att ha varit ute i kylan med Aggus liten. Mina förbenade tår har inte skärpt till sig, så min gångstil var inte up-to-date så att säga.

Funderar på vad man ska göra till middag (när hann klockan bli sådär myche?!) och om jag borde ladda hem lite mer gamla godingar (äldre låtar), ni hör ju, tufft just nu.. Men efter helgen som varit så kan det behövas ett chillpill som detta. Har hänt så mycket så det går knappt att hajja eller räkna på handens fingrar. Men för att inte gräva ner mig i detta så låter jag det vara osagt så länge.

Förresten, ni som beskådat mitt juliga pynt på dörren: Det är inte jag, utan min kära mamma som desperat försöker skapa lite julstämning i min lägenhet som var allt annat än julig. Och eftersom det ser lite smått tacky ut, så kan jag bara inte ta bort det, haha.

Förresten. Det här med julklappar, vad säger vi egentligen om detta?! Varför ska det alltid vara så förbaskat svåååårt att veta vad man ska köpa och till vem. Men tycker om er ändå, så äre ju bara, får hoppas det det är likadant tebax (trots att chansen finns att ni får något geeky i julklapp).

Söndag

Okej, nu måste jag sluta ha tusentals bilder på agge på bloggen. *Agge-stalker nr1*.

Har just tagit en treo och lussebulla efter jag följt med mammsen på sökning efter den rätta vardagsrumstavlan för hennes lägenhet.
Chillar i kartongen framför victoria secret fashion show, hej nyårslöfte om att äta bättre o röra mig mer, hejhej.

Har en någorlunda krympandes migrän som jag fått efter en dag med kaos på jobbet, dålig sömn och utgång med de fina arbetskompisarna. Här skulle det vara bilder på de där arbetskompisarna jag pratade om, men då jag verkar ha haft en inte så medgörlig kamera alltid så visade det sig att bilderna blivit helblåa och vi förvandlats till smurfar.

Så håll i hatten, jag får helt enkelt ta och lägga upp en bild på lite treo och en halv lussebulla istället. Ja, det är så vi gör det här. Till och med redigerad (läs:avkapad) för att ni ska slippa se det fördömda sladdtjorvet bakom tv:n.

Hoppas ni har en mysig söndag med allt vad man kan göra på en sådan.

Agassi 3år

Förresten. Glömde ju bort att säga att Agassi fyllde 3 år i slutet på september. Kan inte fatta att det redan gått tre år. Här kommer ett litet aggeregn.
Det går inte

Kunde inte sova inatt, det gick bara inte. Sen när man väl tror man är på väg på att somna, så inser man att om man kan tänka något sådant, så är det nog en bra bit kvar..
.. och det var det.

Det är lite mysko att bo här i lägenheten.
Flera gånger har folk varit bakom dörren och ryckt i brevlådan och handtaget, och någon gång så försökte en kille ta sig in. På något vis så lyckades jag putta ut honom i trapphuset igen. Tydligen har det varit narkotikahundar och sökt igenom huset, så hoppas bara det förändras nu till det bättre. Det är bara så obehagligt att vakna på grund av det mitt i natten.

Annars då.
Ska snart på banken men sitter och läser lite på min och Karins förra blogg som vi hade tillsammans när vi var och tågluffade. Längtar inte tillbaka till den fruktansvärda värmen i Ungern, brist på duschdraperi och de värdelösa låsen, men annars. :) Speciellt i det här ruskvädret. Vars är vintern? Kan den inte bara komma någon gång så sommaren kan göra det likaså.

Har visat detta klipp förut, men det är väl värt att visa igen.


RSS 2.0