<3Har nött den här låten ett litet tag nu, men den är fortfarande lika bra!

Vet inte jag inte.

Det första jag tänkte skriva sådär en minut innan jag loggade in här, var att jag var så himlarns trött. Men när jag känner efter, så är jag ju inte alls det. Lustigt att det är typ det enda man (jag) kommer på att skriva. Just nu försöker jag dela kartongen (det är min mini soffa) med Agge. Går sådär, då han är rätt duktig på att bre ut sig och vill ha de mysigaste kuddarna. Men okej´rå. Annars så har detta varit en riktig plugg-dag. Jisses, det är tur att jag har några dagar innan uppgifterna ska lämnas in, för jag tog nog lite för många (oförtjänta) pauser. Puh. Sorry för den intryckta texten, jag får inte riktigt disciplin på enter-knappen verkar det som. :)

Nervös

Ska snart till revisorn och göra bokslut, hoppas nu verkligen att jag inte tjorvat järnet i min bokföring under året bara..

Nåja, bra att ha det gjort oavsett!

Annars då.. Jobbar lite, hänger med de bästa och gör det som bör. Hur är det med er? -akward tystnad i kommentarsfältet-

Förresten första gången jag mobilbloggar, känner mig så nördig och ohipp på samma gång. Lite lagomt efter sådär. Nåja, det är som alltid!


RSS 2.0