Hej.

Är sjukt förvånad att det fortfarande är några som kikar in här ibland, vad söta ni är.
Vet att jag är usel på det här med att uppdatera, vi får säga att det helt enkelt inte är min grej.
Är faktiskt rätt dålig på att hinna något annat än jobb på sistone.

Trots detta har jag iallafall tonat håret på typ 10minuter för någon dag sedan, stressad som fasen och medans jag åt något som skulle liknas vid middag. Var meningen att jag egentligen skulle bara få samma färg på topparna som i resten av håret, men he gick ju lite sisådär. Blev mer svarthårig än brun skulle jag tro men he försvinner ju nästan lika snabbt som det kom, så jag diggar det så länge.

Annars är jag sjukt trött idag, hela kroppen värker typ och jag har inte ens tränat så har ingen rätt att känna så egentligen. Betalar lite räkningar medans jag tuggar på soltorkade tomater, körsbär och dadlar. Haha, fy vilken hemsk blandning.


Det har annars hänt så mycket på sistone, ni vet sådär för mycket för att kunna formulera i ord och för lite av allt för att jag ska kunna knåpa ihop ett sammanhängande inlägg, så jag gav upp innan jag ens började.


hHAHAHA! jag orkar inte med mitt hårstrå som är uppe och flyger ovanför huvudet...

Kan inte annat säga

än att min säng inte är rolig att bädda.


(mitt ben om det är lite oklart, haha)

Fullt upp

Här var det ett tag sedan. Men det känns lite som om allt och inget har hänt på sistone, på samma gång. Annars är det rätt fullt upp med jobb. Jobbar på Pite Havsbad SPA i sommar också. Har bara juli-månad kvar i Öjebyn, sen får jag se vars jag fortsätter att driva företaget, eller om jag gör något annat i höst. Jag är så glad att jag gjort det, då jag anser det är viktigt att följa vad man själv vill och inte vad som man tror är bäst. Ibland är andras råd bra, men i slutändan är det du som står där själv med dina drömmar ändå.

Har äntligen hittat mitt nästa projekt, och det är jag så glad över. Även fast det vankas lite jobb utan någon slags inkomst, men det gör ingenting när det är något man tror på. Mer om detta någon annan gång. Vill berätta för nära och kära först varför, när och hur.

Nä, nu måste jag gå och göra mig klar för att fara till Sunderbyn.
Hoppas ni har det bra, önskar att jag hade så mycket mer tid ibland till att hitta på saker med mina kära vänner och familj!


Sommar & Sandras födelsedag

Har verkligen inte haft någon lust eller tid att skriva här, därför är det så mycket lättare att bara sätta in några bilder som istället får berätta något. Körde båt med Thomas igår, var så varmt ute även fast det var sent på kvällen.

Förresten så är det Sandras födelsedag idag, grattis! Syns ikväll.


Förresten, här är några bilder som är från Sandra (tagna med hennes kamera) för två helger sedan, då vi bestämde oss att fira midsommar lite tidigare om än det blev lite fail.

RSS 2.0