Betyder det att den värsta kylan är över nu?

Äntligen var det lite varmare, och inte bara det, de var 4 plusgrader! Jisses, så nöjd man blev när man gick ut.

Dagen började hurtigt med träning med Sandra och en massa shoppandes på COOP. Sedan lördagsfrossades det i kladdkaka och efter det var det bara att gå ut på en långprommis med Agassi, bäst att passa på när det är lite varmare så man kan gå utan att frysa kinderna av sig.

Bildbevis:Nu har vi just käkat tacos och nu äre dags för lite lördagspåhitt, hoppas ni har en härlig helg!Alla hjärtans dag

Tydligen förvandlades mitt "ont i huvve" till elak migrän, så jag låg och försökte sova bort det hela eftermiddagen, kvällen och natten igår. Meen! Nu lever jag igen, vilket känns galet skönt, det är knappt så man vågar öppna ögonen på morgonen och känna efter.

Nu har jag gjort bort lite ärenden och tänkte hinna städa lite innan jag gör några till.

Förresten, vad säger kylan?! Jag hoppades ju desperat att våren skulle vara på g, men icket. Det är tur att skodan åtminstone kan ta en dit man vill, även fast den har minst sagt sina mindre bra drag.

Hoppas ni får en suverän alla hjärtans dag!

Här kommer också ett bildbevis på den väldigt ofagra men goda tårtan med choklad och bär;


En söndag

Fy attans.. ligger här i galen huvudvärk, då vi var ut igår. Som alla gånger tidigare, så lyckas jag få de flesta bakis-symptom man kan få, även fast jag inte ens druckit.

Annars har vi varit ute på en prommis i kylan, och gjorde en mumsig tårta.. inte illa!

Nåja, nu ska jag fortsätta slöandet. ;)
-Haha, det var precis vad jag just gjorde.


Speciellt det sistnämnda, då jag just kommit in från en kylig promenad med Agassi.

Ingen rubrik

Ibland kan man inte låta bli att bli besviken på vissa människor. En del har verkligen ingen gräns på vad de kan säga eller göra mot andra.
Har tagit emot så många underliga, nej, rent utav jobbiga samtal idag.
Det kan verkligen ta udden av allt det roliga med att driva eget ibland.

Det är tur att man ändå har människor som står en nära, som man kan prata med när man känner sig nere. Det är bara synd att vissa bor ett tag härifrån, för det är inte alltid lätt att prata så ofta som man hade önskat att man hade gjort. Så som tidigare. Vill verkligen säga att jag blev så glad för Lisas sms igår, det gjorde så mycket. <3

RSS 2.0