Under några moln

Hej där.
Idag går jag omkring som i en bubbla. En riktigt kall en, för fryser som en tok. Har använt upp ett x antal förpackningar av näsdukar och jag har smått rosa ögon. Då skulle man ju kunna tro att jag varit och partat eller vad man nu än kan tänka sig för roligt. Men icket. Har bara bränt mig på te. Hur ocoolt är inte det egentligen? Brände mig i halsen så har inte kunnat sova då det gör konstant ont. Om någon pratar med mig uppfattar jag det inte förrän några sekunder senare, så ni vet, haha. Ha tålamod! Nä, fy det här är inte kul.

Förresten, måste berätta en liten humoristisk grej som hände inatt. När jag låg där i sängen och filosoferade så fick jag helt plötsligt ett sms från Sandra. Några minuter senare ska jag följa på bal och gå med en komplett främling, haha! Jag ställer upp för laget kan man som säga. Sandras brors kompisar behövde några att gå med, och man blev bjuden på balen likaså, så då var det ju en finfin anledning att inhandla en trevlig festklänning. En billig får det bli, men ändå.
Så då får vi till slut ändå gå på balen tillsammans, jag och Sandra, då hon ska vara partner till en annan av hennes brors vänner. Vi ska också fara dit med Frida och hennes grabb. Det kommer bli en spännande kväll! Att bli bjuden på lyxig middag är väl ändå inte fy skam? Att det är med en främling är en annan sak, haha, jisses. Det enda jag vet än så länge är att det är en långing, fortsättning följer..
 
Nä, nu ska jag, aka. zombie-jaget, göra något vettigt var det tänkt.

Ha de fint så länge!

Här var det tyst, åter igen.

haha, märks det kanske att jag inte har något internet igen? ;] För här är det allmänt tyst.

Om dagarna släpar vi omkring på lagboken, då vi börjat med juridik. Både spännande och rätt så läskigt, då det är så mycket att ta hänsyn till.

Några jobbiga dagar har passerat med privat stuff, men det enda man kan göra är väl att kika framåt och försöka uppskatta det som ändå var. Jag tror ju lite på det där med att det finns någon slags mening, och då det har hänt flera saker under vägens gång som gjort det hela svårare och ännu mer tjorvigare, så var det nog bara inte menat att vara. Hur mycket man än önskar det. Nä, nu ska jag sluta prata i gåtor, hade tänkt försöka pallra mig hem och göra lite våfflor. Lite vardagslyx och gos med hunden får man nog unna sig en seg dag som denna.

Helgen har varit rätt fullspäckad med roliga aktiviteter, det har varit fullt upp från morgon till kväll, och det uppskattas, speciellt ibland, när man annars får så mycket tid över att bara tänka. Tankarna är inte direkt ens bästa vän alltid.

Nä, våfflor var det ju.
Hoppas ni får en fin dag!

(Förresten, man kan inte annat än att känna vårkänslor då man kan gå ut med en tjockkofta och slippa dra på sig den tjocka vinterjackan. Det är framgång de!)

-


Helgen

Här är det låg uppdatering då migränen fått för sig att bli bundis med mitt huvve. Jag försöker köra ignoren men den är verkligen in my face så att säga, eller rättare sagt, in my head.
Så den är minst sagt svårignorerad.


Annars har det varit ändå en ganska spännande helg med roliga kvällar, och om man bortser från dagarna då jag mest legat sängsbunden på grund av den ovälkomnade migränen (och ändå är jag alltid den nyktra, haha).


Tråkigt bara att jag missar matchen som var idag. När jag vaknade så hade jag bestämt mig för att förneka mitt dunkande huvud och tog direkt på mig träningskläder och rakade benen (har träningsshorts och man vill inte äga värsta lurvet, haha) så jag skulle känna tagget. Sen insåg jag dock att det inte riktigt verkade som om det skulle vara en dag i innebandyns ära, då jag hade svårt att slita ishanduken från huvudet.


Tur att Agassi är någorlunda lättroad. Gick ner på en rätt tom parkering nyss och släppte han lös, han bara sprang och sprang. Igår låg han däremot däckad då han varit ute och sprungit med sina nyfunna vänner. Så nog har han energi så det räcker, även fast det verkar finnas något stopp som tur är.


Hoppas ni har haft en fin helg, nu ska jag fortsätta med att krama ishanduken och möjligen försöka lägga mig med lite plugg inför imorgon. Snyggt att man är i sista minuten också, ungefär som vanligt.


partyhat


En skamsen shoppare.

Typiskt.


Jo, det är ju så att jag är intresserad utav att vara mer aktiv inom vänsterns student förbund, även fast det blivit lite ont om tid på senaste.


Idag var jag då förbi stan igen, för jag hade hittat lite på rean. När jag har betalat och ska börja vandra mot bussen, så går jag ut ur butiken och helt plötsligt får jag syn på några från förbundet med en stor banderoll som menar ungefär att man ska bojkotta H&M för att de ska öppna en till butik i väldigt oroliga Israel (läs mer bland annat här: http://annawester.wordpress.com/2010/03/07/hm-oppnar-butik-i-israel/). Där står jag galet skyldig och ovetandes med påse från H&M. Gah, vad jag kände mig som en skurk. Det värsta var att jag inte heller kunde gå in och få bort mitt dåliga samvete genom att lämna tillbaka sakerna, på grund av att det var rea. Bytesrätt hjälpte mig ju som inte.


För att hela situationen ska kännas värre, så upptäckte jag precis en affisch där det står just detta och att man kan joina och bojkotta utanför H&M, och att man då kan ta på sig militärfärgade kläder. HA. När jag stod där alldeles galet skyldig, så hade jag på mig gröna och beiga kläder. Alltså seriöst, hur otur får man ha? Då trodde de kanske att jag var där för att joina gänget, och istället står jag där och har precis nyshoppat på inte så rara H&M.


Att jag alltid ska lyckas.


Nä, nu ska jag gå och skämmas.


Lite blandat sådär på en torsdag som denna.

Hallå där hörrni.

 

Det skulle ju bli mer frekvent uppdatering här hade jag ju tänkt, men det går väl sådär hitills. Skärpning här.

 

Just hemkommen från en "speed-date" med Lisa på skolan, på 35minuter. Fick ett sms av hon där hon frågar om vi ska ta en lunch, då jag sitter och äter gröt framför tv:n och värmer en macka i micron (från frysen). På en minut har jag hunnit kasta gröten i diskhon och skyndat på mig med lite puder, för att sedan skynda mig till skolan. En träff med Lisa, som jag inte träffat sen före påsk, tackar man ju inte nej till.
Haha, snacka om stressen, Agassi låg bara och stirrade på vad jag höll på med, han orkade inte ens röra på sig.

 

Ikväll ska jag på ett möte i stan, känns lite pirrigt, men mer om det någon annangång.

 

Annars är det inte så jättemycket nytt. Hunnit en sväng på stan med Olivia igår också, och insåg hur mycket shoppingbegäret kan ta över, men att man ändå kan vara duktig och behärska sig, som jag försökte göra igår. Gick bara tebax med en grej och köpte för pengarna som jag fick tebax, en tvålkop, haha, kan ni tänka er? En tvålkopp.
Vuxenpoäng snarast hit, tack!


Idag fyller Charlotte år, grattis systerdotter! (det borde ju finnas ett bättre ord än det där långa bökiga ordet, "systerdotter". Någon som kommer på något bättre och mer enkelt att säga?) Hoppas du får en härlig dag!


Animation


Efter en händelserik påsk

Har tillbringat några dagar i Piteå under påsken, det har varit minst sagt händelserikt och fartfyllt.
Hann åtminstone träffa de flesta som jag hade tänkt och det känns lite som en någorlunda tröst, då jag vet att det kommer dröja tills jag tar mig till "hem" igen (sommaren?).

Här har det ekat tomt som det brukar göra ibland, vilket jag tänkt att det någongång snart ska bli ändring på!

Hoppas ni haft en fin påsk,

saknar er redan!

RSS 2.0