Måndagsmorgon

Jag har haft en rätt så fin måndagsmorgon ändå. Det är något inom mig som säger att jag borde göra det mesta av allt, så jag har bara försökt ta in allt bra som egentligen finns runt omkring oss. Trots att jag blev väckt av några hundar som skällde flera gånger, precis när man somnat, (tur att det inte var Agge bara) så var jag på så bra humör. Dock vet jag ju att det kan ändras så snabbt, speciellt efter man just sagt att man känner sig så tacksam. Så det är väl lika bra att man njuter av det så länge det varar, tills nästa gång förhoppningsvis dyker upp igen.

Låg ett bra tag i sängen innan jag bestämde mig för att stiga upp. Täcket kändes så varmt och skönt mot huden så det var lite kämpigt innan man väl tagit mod till sig och dragit bort det och tagit på sig kläder i den lite mer svalare inomhusluften.

Morgonpromenaden med Agassi var sådär vintermorgon-mysigt (stackars de som blir drabbade av stormen!) med lite sol och en stor dos av frisk luft. Sen var det väl tänkt att jag skulle plugga lite, men har dragit mig hela morgonen för det. Har bara fönstershoppat lite (de är ju gratis men extremt lockande!) på några nätbutiker och hunnit småsnyfta lite till inledningen av extreme house makeover. Ätit lite för många cashewnötter kan jag också ha gjort..

Gamla gubbar från Aten

Dagen har typ endast bestått av pluggande och några prommisar med Agge. Och för att inte glömma höjdpunkten av dagen, en lussekatt med mamma. Har pluggat järnet idag om gamla gubbar från Aten. Alltså filosofi. Har typ migränen from hell efter alla timmars av datastirrande och för att inte tala om skrivkramp i händerna. Så nu tycker jag att jag är förtjänt av någon treo och en tv-paus.

Nöjesfält

Det känns just nu som om jag befinner mig i världens karusell. När man tror att det verkar lugna ner sig, så visar det sig att det bara var lugnet före ännu en storm.

RSS 2.0