Här är en rubrik, en lång en.

Idag är jag lite nere faktiskt. Skulle kunna beskriva känslan lite som "Epic fail, the story of my life".
Om man nu får göra det. Sen skulle jag nog tillägga ett citat från en av våra lärare; "I är som en hal ål". Eller varför inte; "Mmm. Ja, så skulle han nog ha sagt (Asplund eller Mead)... Ja, precis så skulle han ha sagt. Mmm."

Haha, nä nu ska jag inte space:a ut med interna skämt här. Borde nog försöka fortsätta på mitt sagoarbete nu. Lisa mittemot arbetar bra så kan ju inte svika synen av "Socionomare on the go".

Internet update: Efter ändlöst med minutrar i telefonkö till Bredband 2, så har jag nu sagt upp mitt internet.. som jag aldrig fått. Minst sagt mysko, men hade tänkt sikta in mig på att försöka skaffa ett mobilt bredband, hur länge detta nu än kommer ta, men så ni vet. När ni minst anar det loggar jag in på msn och pratar lös. Vänta bara! :)

Hallå där

Längesedan, igen.

Här ekar det fortfarande lika tomt, skriv en rad vettja! :)

Mitt internet är fortfarande icke existerande, lika enerverande som vanligt, men snacka om att man får tid över.. till att göra inget vettigt alls.

Men jag hoppas det är på gång. -Försöker vara rar och sluta ta upp plats i bredband 2:s telefonkö, där jag har hängt någon timme varje kväll här på senaste dagarna-.

Förövrigt så går skolan vidare för det, vi har en hel del att göra, vilket känns.. alldeles förvirrande. Förresten så har vi just spelat in professionella samtal, det var ja allt utom roligt. Snacka om stel man blir, sen ska vi då kolla på denna video hemma och som sedan ska granskas av läraren, vilket inte är ett alltför inbjudande nöje. Tur att man hamnade i en snäll grupp åtminstone, något att trösta sig med.

Nä, kanske ska man börja pallra sig hem till Agge nu för att sedan hitta på något trevligt denna fredagskväll, hoppas ni får en alldeles härlig helg! (Var de bara jag, eller kan det där ha rimmat? Möjligtvis, kanske, egentligen?)

RSS 2.0