Love

Leave Me from Daros Films on Vimeo.


What a lovely day.

Spotify spelar upp kärlekslåt efter kärlekslåt, allt som tidigare varit mörkt är så ljust och det är inte längre kallt ute, utan man kallar det för svalt. Internet tjorvar inte längre, utan det är dålig kommunikation. Maten är inte tjatig, den är fortfarande lika god.
Det är några tecken på att det varit en bra dag. Kroppen har varit flera steg lättare och andetagen har inte bestått av några djupa suckar.

Ni vet då man inte ätit på flera timmar, som har känts som dagar, och man kan inte vänta längre tills man hugger in på en stor middag. När man väl börjat äta så vill man bara ha mer och mer och man kippar nästan efter andan mellan tuggorna. Det är lite så jag känner inför livet just nu. Jag är en person som antingen är uppe i skyarna av lycka eller är på botten och har svårt att lyfta blicken. I detta tillfälle är det nu och här som gäller. Jag är lycklig och vill bara dra till mig mer och mer av skratt och fina ögonblick, kan inte lugna ner mig.

Nu är jag bara rädd att det ska ta slut, maten eller skratten. Men tills dess så fortsätter jag glupska i mig av livet!

(Typiskt mig för övrigt att jämföra med mat!)


Lite tankar.

Gah. Det är så mycket jag vill ha sagt, samtidigt som jag inte vet hur jag ska säga det, eller hur jag ens ska få ner de snurriga tankarna i ord.

Det finns en gnagande magkänsla som gör mig så otroligt förvirrad. Ena stunden så vill jag det, andra stunden så vill jag något annat. Varför går det inte att bestämma sig?

Ibland känner jag sådan längtan att fara ut och resa, prova på något annat och inte vara fast, för ett tag. Samtidigt som jag ibland är totalt övertygad att det är här jag hör hemma. Det är ju det här jag nästan alltid velat pyssla med, varför kan jag bara inte kasta mitt obefintliga tålamod åt sidan och vara nöjd för det jag har?

Jag vet inte om det är för att allt fortfarande är så nytt och främmande, eller för att man inte riktigt hittat sig själv bland allt omkring.


Att gå upp vissa morgnar kan vara riktigt kämpigt. Inte för att jag är rädd för dagen eller för att jag är orolig inför vad som komma skall. Utan mer för att det börjar bli tröttsamt att ha dagliga dispyter med sig själv. Det är alltid något som jag går och ältar samt tänker på.

Så fort det hänt något, kan vara det minsta lilla, så dyker det upp frågor som varför och hur.

Vissa har påtalat vikten i att tro på sig själv, men hur ska man kunna göra det när man inte har en aning om vad man är kapabel till, och när allt bara verkar falla pladask så fort man försöker ta ett steg längre än man vågat tidigare i vad det nu än kan vara.

Jag vill ta det här förgivet, att kunna vakna upp och tänka för mig själv att det är här jag ska, bör och vill vara, allt på samma gång.


Måndagskväll & Tisdag

Igår spelades det innebandy för fulla klubbor (passade bättre än muggar?), så himlarns kul!
Var nästan helt slut efter en timmes spelande, men på något vis klarade man två timmar trots allt, fråga mig bara inte hur.

Efter jag kommit hem och lagt mig och somnat så vaknar jag runt kl.02 med en grym migrän. Så de närmaste timmarna efter detta spenderades så nära toan jag kunde komma. Känner mig inte alltför sugen på köttfärsås nu ett tag här framöver. ;)
Efter dessa "väl spenderade" timmar gick (läs: typ kröp) jag och försökte få någon slags vila in till det sista, innan jag var tvungen att göra mig redo och pallra mig till skolan. Tänk zombie, så tänker ni någorlunda rätt.

Väl på skolan så hade vi examinerande seminarium, var inte så svårt som jag trodde det skulle vara, tack för det!

Nu har jag blivit människa igen och om en stund så är det försenad frukost som gäller, haha, jag älskar verkligen den här förbaskade frukosten.

Idag fyller min söta syster år, GRATTIS JESSICA, hoppas du får en fin dag!

Egentligen

Jag har nog inget vettigt alls att skriva, men tänkte bara ta upp lite saker.

1. Tror jag har hittat världens gosigaste skor, inte dumt med tanke på att jag annars bara får en himlarns massa skoskav och andra dumheter.

2. Hade en lite större väska idag när jag skulle kliva på bussen, jag tar första steget in i bussen och känner att jag är.. fast. Busschauffören satt och kollade på vad jag pysslade med när jag försökte kämpa mig fram i dörröppningen och bussen var rätt full med folk, så jag kände stressen. Men efter en hel del kraftansträngning så tog jag mig fram till slut.

3. Det snöade ute ikväll, åh, så mys.

4. Skulle kolla om jag fått någon post, men var för lat för att ta upp nyckeln så stack in handen i postfacket. Sen fastnade jag där också en stund. Aj. Där får man för att man är lat.

Måndag

Jag är så trött så jag kan knappt tro det, kunde inte riktigt somna ordentligt, utan var där i "mellanlandet" mellan sömn och att vara vaken, ungefär under hela natten. Vet egentligen inte varför, eftersom jag var riktigt trött igårkväll.

Igår följde jag med och spelade innebandy på ÖNN:s match, vet inte riktigt om jag var så värst bra alls, tänk typ bambi på hal is så tänker ni rätt, men det var så himlarns roligt!

Har just ätit lite advokadomackor, mums! Så nu ska jag nog börja göra mig klar för dagen.
Måste hitta något vettigt att ha på mig också, alltid lika svårt, haha. Borde försöka ta mig till stan känner jag, men det får bli en annan dag.
Det är en stor plugghög som verkar vänta på mig när jag kommer hem efter skolan, fy attans, när det är så mycket så vet jag inte riktigt vars jag ska börja, så det gör de bara värre.

Hoppas ni får en fin dag iaf!


Ibland

Ibland är det svårt att veta vars man hör hemma, men då och då är det så alldeles fullkomligt lätt.


Årsfest ÖNN

Här kommer lite bilder från igår, riktigt rolig kväll;


Jag skulle då föreställa lite hippie, lila-blommig jumpsuit (som var något pinsam att cykla med), och mammas 70-tals kängor och peace såklart. (Kass webbkamera men ni hajjar nog utstyrseln kanske ändå.)

Jahapp. Haha, det där blev inte många bilder det, attans också. Antingen blev det för mörka bilder eller för sneda, så det här är vad som blev kvar. Lisa var förövrigt jättesöt i sin indiska klänning, men detta hade jag ingen bild på. :/
God mat & trevligt folk, det kunde inte bli så mycket bättre! :)

Lång men härlig dag.

Det har varit en riktigt härlig dag idag, älskar fredagar!
Stämningen är helt annorlunda jämfört med typ en tisdag, eller någon annan seg dag.

Efter skolan hjälpte jag till och jobbade på NH, det var ganska fullt med folk och en trubadur spelade.
Jag försökte fixa lite matbeställningar, det gick helt okej ändå, men däremot gick baren inte lika bra, haha.
Så himlarns mycket att ha koll på! Har inte heller riktigt bemästrat hur snett man håller ett glas när man ska fylla på från fat. Det blev riktigt skumt, ha! På två sätt. :)

Sedan har jag insett att jag måste bli bättre med att läsa på innehållsförteckningar, blir tokig när jag får ont i magen pga. mjölk. (Fast ioförsig så är det ju trist hur som helst!) Nu blir det att kurera lite och bara ta ett chillpill.

Imorgon är det förresten sittning, ska bli riktigt spännande alltså! Temat är "tvärtom" och jag har laddat upp med en blommig jumpsuit som mamma använde på 70-talet. Haha, häärligt.

Osså måste jag pressa in en hel del av plugg också. Däremot inte lika trevligt. :/

Imorgon är det lilla Elias dop, jag önskar att jag kunde vara med er, men jag hoppas att pappa tar kort så jag får kika på hur fin han var/är! Hoppas eran dag blir underbar, tänker på er.

HAHA.Ni får ursäkta min kassa humor, men har suttit och sett på den här ett tag nu, och lyckas alltid börja skratta.
Påminner mig om den dagen då min bror skulle beställa en sprite i drive in på donken, det blev konstant fel och till slut satt vi allihopa bara och gapskrattade i bilen.

Tenta

Idag är det tenta som står på schemat, men först ska jag förbi Lisa på Carlshem och plugga lite.

Har bunkrat upp med en (mosters?) stickad tröja som låg i en kartong i förrådet, riktig varm men ack så stor! (Vädret ser inte så inbjudande ut) osså tjocksockar, mys.Haha, ursäkta den skumma minen!

Efter tentan är det raskt hem som gäller, sen att försöka ta sig till Ersboda, där klassen ska ha tentafest,
detta dygn lär bli spännande alltså!

RSS 2.0