Budapest, Ungern


Våran utsikt från ett extremt varmt vandrarhem som vi bodde på. Gick knappt att sova och vissa fick byta vandrarhem pga värmen, men här bodde vi iallafall.


Vi fick en gratis rundtur, inte dumt!


Ett fint konstverk som skulle symbolisera kärleken. Var man kär så skulle man sätta dit ett lås och helst skriva namnen på.


Vi var såå nöjda när vi kunde äta mackor med pålägg. Det hade mest blivit vitt bröd hitills.Innan vi skulle lämna Budapest kände vi att det var dags för ungerskt bad. Så otroligt härligt! Det var ett bad med en massa poolar som hade olika temperaturer på vattnet.
Rumänien

Kände att det var dags att lägga upp lite fler bilder från resan, så här kommer Rumänien.

Vi bodde i Brasov, och sedan for vi på en utflykt till Bran Castle och var lite allmänt turistiga.


Rumänien har ett otroligt landskap, med en massa höga berg och sluttningar.Bodde i ett rum med en massa franska scouter. Det luktade vitlök varje dag från köket.

Området vi bodde i


Vi hade tänkt ta oss till Gamla stan men ett spöregn satte stopp för våra planer. Så det blev en god pizza på en restaurang istället.

Bran Castle


Kollar om någon vampyr är hemma.


Slottet hade en massa häftiga gångar

Vi fortsatte att dansa midsommardans

Området runt slottetDetta var Karin då vi kommit ut ur slottet. Man kan säga att vi fick varsin extreme makeover.

Och såhär såg då min makeover ut. Stiliga värre. Varför vi envisar med att se så muskulösa ut som möjligt har jag dock ingen aning om, haha.

Ett turistfoto

Jag älskar det här kortet trots att jag fortfarande ser ut som ett monster här. Vi försökte ta kort som skulle bevisa att vi varit väldigt turistiga med tanke på våra inhandlade t-shirts, men vet inte riktigt om kameran ville hjälpa oss.


Hallå där.

Här var det rätt tyst, och det är mest för att det varit en del soliga och hurtiga dagar (och en hel del ohurtiga & härligt lugna likaså).

Ikväll åker vi tåg hem till Piteå för ett litet tag framöver. Då jag inte varit där sen före resan så ska det ändå bli lite skönt, både att komma hem och att underlätta lite för min bror och hans familj, som haft inneboende rätt länge nu på raken.

Ska bli härligt att få packa upp alla grejer från väskan. Allt som varit nödvändigt under resan men onödigt här hemma i Sverige.

Mer bilder kommer senare från resan, vet inte riktigt när jag tar tag i det här med internet.

Hoppas ni har det finemang!


Läppstiftstjuven


-
Örebro
Här kommer lite bilder från igår, då vi var hos Inger & Dag för att fira dem. Väldarns trevligt måste jag säga! :)

Jag hade också tänkt berätta om igår natt, när vi var på väg hem. Det var riktigt dåligt väder och det både spöregnade och blixtrade. När vi börjar närma oss Upplands Väsby så dyker det upp två rådjur på vägen. Jonas bromsar så fort han bara kan, och vi hann precis stanna någon centimeter framför de två rådjuren. Huvva, vad obehagligt det var, men är så glad att det gick bra för oss alla.


RSS 2.0