Inte en vanlig dag men på en vanlig dag

Igår hängde jag med Robin o gänget till Strömlida. Det började med att jag gjorde en ordentlig faceplant när jag skulle hälsa på någon jag aldrig träffat förut. Haha. Seriöst, det händer alltför ofta.

Vi grillade och åkte lite (jag mindre pga foten). Träffade på en kvinna också, som ropade när ena ungen skrek av skräck i backen: "Det är lugnt, du är försäkrad". Väldarns otippat.

Sedan fortsatte dagen/kvällen/natten med en massa te, surr och skratt på wåhlins.


Robin testa en veg. burgar med choklad och lök som topping.. Finsmakarn-arn-arn.

-
Tidigare har jag alltid varit peppad på att pyssla med olika make up-stilar och dona på morgonen. Men har som inte alls känt tagget på sistone, förrän nu. Igår fick det bli detta lite enklare (lite snett men he fick duga);

Lördag

Taggar upp inför tenta..

CapybarasÄr det bara jag som missat dessa djur? Har jag levt i en grotta? Eller har man bara inte hört talas om dem? Så många frågor så lite tid..

Det var skrämmande likt Agges chillande iallafall.

Dagen efter kvinnodagen

Hallå där. Längesedan jag skrev en rad eller två. Kvinnodagen var ju igår, vi hade anordnat en kväll på krokodil (alla var välkomna ofc) med ett riktigt bra band, The Glorias, och sedan fick vi lära oss lite självförsvar. Jättehärlig kväll.

(Dock la skodan av på eftermiddagen när vi precis kommit hem till Pite igen efter ett Lulebesök, mindre ösigt om än tur i oturen lixom. Men rätt väntat, även fast det tar emot att erkänna det i bilhjärtat trots alla ljud, hoppandet, vindrutetorkarna som fastnade i lustiga lägen, slag på instrumentlådan för att den skulle funka etc. ;)


Ville egentligen bara tipsa om ett välskrivet inlägg i vad det innebär att vara feminist:
http://rodeo.net/niotillfem/2012/03/glad-8-mars/#comment


-

Kram på er!

Något viktigt.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


RSS 2.0