Fast

Jag har inte så himlarns bra tur, som ni kanske märkt.
På morgonen när jag oskyldigt står och stress sminkar mig framför spegeln så blir det alldeles mörkt helt plötsligt. Så då står jag där i mörkret och försöker se något, lamporna lyckas alltid gå sönder när jag står i samma rum.
(jag är lite mörkrädd, så de gjorde de lite värre eftersom lägenheten är ganska mörk i övrigt)

Jag slutar 17.00 på måndagar, och idag så fick vi sluta lite tidigare. (typ 10min) Eftersom jag inte är så van med att åka ifrån luleå så sent så går jag bara ut och ställer mig i busskuren. (tappar alltid bort mina busstidtabeller)
Men då upptäcker jag då att det är 20 minuter kvar så jag bestämmer mig för att gå in i en annan skola och värma mig. När jag ska gå ut och bussen ska komma om 1 minut så är det hips vips mörkare i skolan än det var  när jag gick in. Jag rycker i dörren men den vägrar öppna sig, den var låst. Halvt panikslagen så springer jag runt och försöker ta mig ut någonannanstans. Hittar ingen väg ut så då provar jag att rycka igen. Sen så ser jag någon stå baki dörren och hör att denna person lyssnar på väldigt hög musik, så då ställer jag mig och vinkar och hoppar framför fönstret så att han skulle se mig. (Kan lova att jag såg då inte klok ut) men ni tror han gör det? Nej.
Så då springer jag ett maraton igen då jag äntligen hittar en dörr som leder mig ut någon annanstans i skolan.
Springer sedan där runt i matsalen som i en labyrint, tills jag får uppenbarelsen av en otroligt fiffig dörr som leder mig ut. Längesen jag blivit så glad över att se en dörrjäkel. Måste dock erkänna att jag hade lite tur ändå, eftersom bussen var 2 minuter försenad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0