Besök av brandbil igårkväll

Igårkväll kom det en brandbil och hälsade på, eller snarare såhär var det;

Jag låg i sängen och läste i en tidning. Ett alarm gick utanför min dörr, dock inte ett högt alarm, utan mer ett mini-alarm kan man kalla det.

När det är tyst i lägenheten så hör man ut riktigt bra.
Några minuter senare så knackade på grannens dörr, riktigt högljutt knackande.
Jag läste vidare.

Sedan plingade på hos mig, men jag öppnade inte, hade hårinpackning i håret och hittade inga vettiga kläder man skulle kunna öppna i, nog nära, så jag lät det vara.

Efter ett tag så hör jag ett stort fordon backa in på lillvägen utanför våran lägenhet, tvingar mig upp och  ser att det är brandbilen och en massa män, samt en securitasbil (?) tror jag.

De går upp och ner för trapporna i trapphuset, och jag hör hur dem håller på bakom dörren. När det blir lite tyst, så vågar jag mig på att kolla ut (har inget kikhål). Verkar som om det hänt något klurigt i förrådsdörren bredvid min lägenhet, har dock inte fått reda på vad än. Jag är alldeles för nyfiken ibland.

Annars så har jag börjat tagga upp för finsittningen idag, ska bli roligt. Inte ofta man får klä upp sig till långklänning.
Hade dock ingen som jag ägde som var någorlunda vettig, hemma i Piteå, så då kom mamma på att hon hade sparat en långklänning sen hon var ung som mormor gjort, så då ska jag låna den. En svart kreation, väldigt lång, ganska enkel, men skön att ha på sig. Det gillas ju.
Före detta ska vi alla göra oss klara, sen kolla när julbocken bränns ner, trist väder bara. (De har varit duktiga och byggt en idag).

Hoppas ni får en fin dag hörreni!


Kommentarer
Postat av: Fru L

Du vet väll vännen, att om ett alarm går och någon knackar på dörren, är det meningen att man ska gå ut genom närmsta EXIT-dörr och invänta brandbilen?



Hade varit ruskigt tråkigt om det hade varit en stor brand på G...



Tack för i lördags by the way =)

2009-12-07 @ 09:59:58
URL: http://havssulan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, äh, det visste jag it ;) Näämen, det var ju ett minimini-alarm till och med och det kopplade inte riktigt då i min lite osnabba hjärna, att det kunde ha något att göra med knackningarna + plingandet någon minut efteråt. Man lär sig av sina misstag, och då kanske jag är smart nog (eller så inte) till nästa gång, ifall det tråkigt nu skulle hända igen. :)

2009-12-07 @ 18:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0