Bäst att hålla sig inomhus.

Jag ligger fortfarande i astma, och att vara utomhus några längre perioder är helt uteslutet, då jag kippar efter andan efter några meter. En konstant tryckande migrän är kvar och att äta är inte någon höjdare. Det är ungefär där jag är just nu. Tur att jag har en gullat jycke som håller mig sällskap, nu är han dock väldigt blöt och lukten av blöt hund är väl inte sådär jättemysigt, men han kompenserar för det genom att vara så rar, tur det.

Nä, nu ska här inte vara så pessimistiskt, jag har införskaffat mig några vitamintjosan som förhoppningsvis kanske kan hjälpa på rätt väg. Har lite svårt att ta mig till apoteket, även fast det är så nära, så det fick duga så länge. Annars så söker jag febrilt efter en balklänning. Har just köpt lite dyra internetdagar så jag har något att underhålla mig med så länge jag är krasslig och sjuk. Igår var det då valborgmässoafton, jag hoppas ni hade en fin kväll. Jag tror aldrig jag varit så rädd som igår, en raket kom rakt mot våran lägenhet, och först såg man bara ett galet ljust sken, och någon millisekund senare hörde man värsta smällen, och detta hände två gånger, varav en gång då vi sov. Då vaknade vi av ett extremt starkt sken och sen lät det något tokigt högljutt. Agassi blev riktigt rädd, men trots att han är rädd för smällar sen tidigare, så tror jag nästan att jag blev räddare, haha!
Men på något sätt så somnade vi om ändå till slut.

Vars for våren hörreni? Det var väl ändå den man skulle sjunga in nu under valborg, men den lyser (inte, ser bara en massa tråkiga moln) med sin frånvaro..

Hade tänkt försöka pallra mig ut idag till 1:a maj tåget i stan, men insåg snabbt att det inte kommer bli något pallrande här inte. Så då lyxade jag till mig med att köpa en svindyr veganost istället, när jag ändå var ute med Agassi, haha.

Nämen, haha. Nu ser jag ju ändå att det blev rätt negativt det här inlägget, men jag är faktiskt inte så negativ. Att vara inomhus när det regnar är ju trots allt rätt mysigt. Haha, osså kom jag inte på något annat bra. Ehm, kvalitetstid med Agassi (som ändå mest undviker mig för att jag är jobbig)? Nä, nu ska jag fortsätta mitt sökande efter någon klänning. Hoppas ni får en jättefin dag hörreni, tänkte skriva kram, men kom på att ni nog inte ens vill ha en cyberkram då jag bara ändå säkert skulle lyckas hosta till, så vi undviker det så länge! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0